Nicoleta Luciu, în rolul unei arăboaice, în telenovela "Iubire şi onoare"

Nicoleta Luciu va juca în telenovela "Iubire şi onoare", noua producţie MediaPro Pictures ce va fi difuzată din toamnă Acasă, rolul Sorayei, a doua soţie a unui arab bogat pe nume Aziz, o femeie credincioasă şi supusă bărbatului ei, informează un comunicat.

204 afișări
Imaginea articolului Nicoleta Luciu, în rolul unei arăboaice, în telenovela "Iubire şi onoare"

Nicoleta Luciu, în rolul unei arăboaice, în telenovela "Iubire şi onoare" (Imagine: Mediafax Foto)

Vedeta Acasă mărturiseşte că acesta este un rol incitant şi foarte diferit de tot ceea ce a jucat până în prezent: "Soraya este o femeie deosebită, iar soţul ei îşi petrece foarte multe nopţi cu ea, fapt care o înrăieşte şi mai mult pe prima lui soţie. Este o femeie umilă, în stare de orice sacrificiu pentru el, deşi Aziz nu este tocmai bărbatul ideal".

Nicoleta Luciu a mers şi ea în luna mai în Turcia, alături de colegii săi, unde a filmat secvenţe foarte dificile. Cele două săptămâni petrecute în Bodrum au ajutat-o pe Nicoleta să îşi înţeleagă mai bine personajul şi regulile lumii în care acesta trăieşte.

"Nu e deloc uşor să fii femeie în lumea arabă. Trebuie să respecţi strict regulile Coranului, să-ţi respecţi bărbatul, indiferent de comportamentul lui, şi să îi faci acestuia copii".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici