Nicoleta Luciu, vampir sexy de Halloween - FOTO

Nicoleta Luciu, interpreta Sorayei din telenovela "Iubire şi onoare" de la postul Acasă, s-a transformat într-o sexy-vampiriţă de Halloween, într-o şedinţă foto incendiară, potrivit unui comunicat.

418 afișări
Imaginea articolului Nicoleta Luciu, vampir sexy de Halloween - FOTO

Nicoleta Luciu, vampir sexy de Halloween

Nicoleta Luciu a răspuns provocării fotografului Mircea Netea şi a intrat în rolul unui vampir senzual. Pentru Nicoleta, experienţa a fost una inedită, machiajul, ţinutele, dar şi viziunea fotografului au reuşit să o "ducă" într-o lume plină de mister, cruzime, dar şi senzualitate.

Pentru actriţa fascinată de filmul "Interviu cu un vampir", şedinţa foto a fost un prilej de a interpreta un rol pe care şi-l dorea de mult.

"Întotdeauna am avut o atracţie pentru mitul vampirilor, mai ales după ce am vizionat filmul «Interviu cu un vampir», unde Tom Cruise şi Brad Pitt fac două roluri de senzaţie. Scenariul a fost unul simplu - el, un vampir sângeros, vroia să mă transforme, iar eu l-am rănit cu un pumnal care în poze apare însângerat. M-am transformat apoi în vampir şi a trebuit să exprim, prin intermediul imaginilor, foarte multă senzualitate", povesteşte Nicoleta Luciu.

Şedinţa foto inedită a durat o zi întreagă, dar interpreta Sorayei din telenovela "Iubire şi onoare" nu a avut probleme de adaptare.

"Pentru mine, întotdeauna este o mare plăcere să pozez, iar de această dată ideea a fost una inedită, iar rolul, unul care mi-a plăcut foarte mult. Am avut un machiaj special, la un moment dat m-a şi plouat un pic, am colaborat foarte bine cu partenerul meu, totul a decurs perfect. Şedinţa foto a durat aproape o zi întreagă din cauza machiajelor speciale, dar şi pentru că e mai greu să pozezi cu un partener decât singură. Păianjenul de la gât a fost făcut manual, mi-a plăcut foarte mult şi chiar m-am gândit să-l opresc".

Încântată de fotografiile realizate de Mircea Netea, Nicoleta Luciu mărturiseşte că şi-ar dori să joace într-un film cu vampiri.

"Pozele au fost spectaculoase, mi-au plăcut foarte mult. Aş repeta oricând experienţa şi aş juca într-un film de acest gen. De mic copil mi-au plăcut filmele cu vampiri, exorcizări, mistic, m-a atras această latură plină de mister", mărturiseşte actriţa.

Până va juca rolul unui vampir, Nicoleta Luciu îmbracă hainele arăboaicei Soraya în telenovela "Iubire şi onoare", difuzată de luni până joi, de la ora 20.30, pe postul Acasă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici