Nicu Alifantis şi Zan - concert extraordinar, pe 5 octombrie, la Bucureşti - VIDEO

Nicu Alifantis, în colaborare cu trupa Zan, pregăteşte, după aproape un an de absenţă de pe scena bucreşteană, o reîntâlnire cu publicul pe 5 octombrie, la Hard Rock Cafe din Bucureşti.

218 afișări
Imaginea articolului Nicu Alifantis şi Zan - concert extraordinar, pe 5 octombrie, la Bucureşti - VIDEO

Nicu Alifantis (Imagine: Victor Ciupuliga/ Mediafax Foto)

Nicu Alifantis şi Zan îşi vor delecta publicul cu piesele binecunoscute "Emoţie de toamnă", "Ce bine că eşti", "Umbra", "Ploaie în luna lui marte", "După Melci" şi "Piaţa Romană numărul 9", fără a omite, însă, compoziţii mai recente, care se vor regăsi pe viitorul album al artistului, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Nicu Alifantis impresionează prin varietatea trăilor pe care le stârneşte în rândul publicului, spectatorii considerând adesea că "fiecare concert al trubadurului este un carusel al emoţiilor, zâmbetelor şi romantismului".

În decursul unei cariere de aproape 40 de ani, cântăreţul a lansat peste 15 albume, a compus muzică pentru numeroase reprezentaţii teatrale şi a susţinut mai mai mult de 4.500 de concerte.

 

Pentru concertul eveniment, din Hard Rock Cafe preţul biletelor variază în funcţie de categorie: categoria VIP - 120 de lei (în preţul biletului se asigură o întâlnire cu artiştii, o poză cu trupa, un afiş şi un CD cu autograf) şi categoria I - 80 de lei (loc la masă, pe baza unei rezervări)

Biletele sunt disponibile în toată reţeaua Biletoo din Unirea Shopping Center, librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului şi Palatul Naţional al Copiilor şi online pe www.Biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro şi www.myticket.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici