Nigerianul de 11 ani care a dansat balet desculţ în ploaie, a primit bursă la cea mai prestigioasă şcoala de balet din New York

  • Anthony este un nigerian în vârstă de 11 ani pasionat de balet
  • Tânărul a primit bursă de a studi la una dintre cele prestigioase şcoli de balet din New York
  • Anthony spune că toată lumea se uita la el ciudat, el fiind singurul băiat balerin de la şcoală
649 afișări

Anthony Mmesoma Madu a devenit cunoscut în toată lumea după ce o înregistrare l-a surprins dansând balet şi nu oricum ci desculţ în ploaie. Filmarea a fost postată pe Youtube iar celebrităţi mari precum actriţa Viola Davis i-a share-uit înregistrarea în semn de încurajare. În acest mod Anthony a fost descoperit de către Directorul Artistic al prestigioasei Şcoli de Dans ,,American Ballet Teather” din New York şi a primit o bursă de a studia de la unii dintre cei mai buni balerini ai lumii. În vârstă de doar 11 ani, micul nigerian se va antrena online în această vară, iar din toamnă se va transfera în Statele Unite pentru a-şi începe studiile.

Madu Mmesoma Anthony: ”Numele meu este Madu Mmesoma Anthony, Dansez balet pentru că iubesc să dansez. Starea pe care o am este ca şi atunci când visez. Unde locuiesc nu sunt bărbaţi dansatori de balet ca mine. Când oamenii văd baletul se gândesc că e doar pentru fete, ei nu ştiu că nu e doar pentru fete. Aş vrea să mă vadă când dansez şi să ştie că este un băiat balerin”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici