Nightwish revine în România

Formaţia Nightwish revine în România pentru a treia oară, pe 18 iulie, urmând să concerteze la festivalul ARTmania (17 - 19 iulie) de la Sibiu, informează organizatorii evenimentului.

1199 afișări
Imaginea articolului Nightwish revine în România

Nightwish revine în România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Biletele, în valoare de 110 lei pentru o zi de festival şi 180 de lei pentru toate cele trei, sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, precum şi online, pe ticketpoint.ro, bilete.ro,blt.ro şi myticket.ro.

Până la 1 mai 2009, biletele şi abonamentele puse în vânzare pot fi achiziţionate la preţul de 90 de lei, respectiv 160 de lei.

Finlandezii se află în turneul mondial de promovare a albumului "Dark Passion Play". Seria de concerte a început în octombrie 2007 şi se va încheia în luna septembrie a acestui an, în Hartwall Arena din Helsinki.

Turneul include concerte în America, Europa, Asia şi Australia.

"Dark Passion Play" este în acest moment unul dintre cele mai de succes albume, cu vânzări de peste două milioane de exemplare.

La sfârşitul anului 2005, Nightwish s-a despărţit de solista Tarja Turunen. Ultimul concert susţinut în vechea formulă a fost înregistrat şi distribuit pe DVD-ul live "End of an Era", produs în iunie 2006 şi premiat în mai multe ţări.

În mai 2007 a fost aleasă suedeza Anette Olzon, noua voce Nightwish. Prima piesă şi primul single interpretat alături de Anette a fost "Eva", cântec vândut exclusiv în scopuri caritabile pe site-ul formaţiei.

Până în prezent, la festivalul ARTmania (17 - 19 iulie) de la Sibiu au mai fost confirmate următoarele trupe: My Dying Bride (Marea Britanie), Tristania (Norvegia) şi Opeth (Suedia).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici