Ninsoare într-o localitate din Italia, în toiul verii

Oraşul italian Sestriere s-a trezit acoperit de zăpadă, cu 5 centimetri de omăt pe jos. Deşi vremea rea şi scăderea temperaturilor fuseseră anunţate, zăpada din Alpi nu era aşteptată în august.

3846 afișări
Imaginea articolului Ninsoare într-o localitate din Italia, în toiul verii

La o altitudine de 2.000 de metri, drumurile au fost acoperite, luni, cu primii fulgi de zăpadă după temperaturile extrem de ridicate din ultimele luni. Evenimentul neobişnuit pentru această perioadă a scos drumarii în stradă, conform la7.

În ultimele zile, un val de vreme rea a lovit nordul Italiei, cu furtuni puternice şi inundaţii au provocat numeroase probleme.

Sestriere se află în provincia Torino, regiunea Piemont, Italia. Localitatea din nord-vestul Italiei este o regiune adecvată sporturilor de iarnă, fiind aproape de graniţa cu Franţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici