Noel Gallagher, chitaristul fostei trupe Oasis, începe să îşi piardă vederea

Rockerul Noel Gallagher, chitaristul fostei trupe Oasis, refuză să poarte ochelari, deşi a început să aibă probleme de vedere grave, informează contactmusic.com.

168 afișări
Imaginea articolului Noel Gallagher, chitaristul fostei trupe Oasis, începe să îşi piardă vederea

Noel Gallagher, chitaristul fostei trupe Oasis, începe să îşi piardă vederea (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul britanic, în vârstă de 47 de ani, spune că, deşi vederea lui a început să devină neclară, va încerca să corecteze această problemă abia după ce nu va mai fi capabil să facă diferenţa, vizual, între soţia sa, Sara MacDonald, şi o altă femeie.

"Am într-adevăr nevoie de ochelari. Dar voi aştepta până în ziua când, intrând într-un restaurant, voi săruta o altă femeie în loc să o sărut pe soţia mea, aflată la o altă masă, înainte de a face ceva în această privinţă. Abia atunci voi face o operaţie cu laser", a spus Noel Gallagher.

De asemenea, rockerul spune că este "paranoic" atunci când vine vorba de pierderea podoabei capilare.

"Nu am o faţă suficient de bună pentru a fi chel. Nasul meu e atât de mare încât nu aş putea să port pălărie", a spus artistul britanic.

Totodată, cântăreţul spune că ar prefera să îşi piardă mai degrabă abilitatea de a compune piese de succes decât să îşi piardă părul.

"Dacă îmi va cădea părul, ar trebui să mă rad. Mai bine mi-aş pierde capacitatea de a compune piese decât să îmi pierd frizura. Am scris deja multe cântece minunate, dar asta nu se compară cu coafura mea", a declarat rockerul pentru tabloidul The Sun.

Considerată un pionier al genului muzical britpop, trupa Oasis a cunoscut un succes uriaş în anii 1990 şi a vândut circa 50 de milioane de discuri. În urma neînţelegerilor dintre cei doi fraţi, trupa Oasis s-a destrămat în august 2009, după o ceartă violentă dintre Liam şi Noel, chiar înainte de a urca pe scena unui concert susţinut la Paris.

După destrămarea grupului Oasis, Liam Gallagher, în vârstă de 42 de ani, a înfiinţat un nou grup, Beady Eye. Această formaţie s-a destrămat în octombrie 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici