Noel Gallagher vrea să facă un musical dedicat trupei Oasis (Galerie Video)

Liderul trupei Oasis, Noel Gallagher, intenţionează să realizeze, din single-urile de succes ale grupului, coloana sonoră a unei producţii dedicate formaţiei britanice.

15 afișări
Imaginea articolului Noel Gallagher vrea să facă un musical dedicat trupei Oasis (Galerie Video)

Noel Gallagher vrea să facă un musical dedicat trupei Oasis (Galerie Video)

"Musicalul Oasis trebuie să se realizeze la un moment dat - va fi despre cinci tineri care au zguduit Manchesterul. Se va numi «Roll With It - The Musical». Ben Elton trebuie să-şi rezerve şase luni pentru a scrie scenariul", a spus Noel Gallagher, informează femalefirst.co.uk.

Artistul a recunoscut că i s-a oferit recent şansa de a apărea în controversatul program TV britanic "The Jeremy Kyle Show".

"L-am întâlnit pe Jeremy Kyle când am fost la studiourile Granada din Manchester. A venit la mine cu o faţă lipsită de expresie şi m-a întrebat «Când o să vă avem pe tine şi pe fratele tău în platou? N-ar fi fantastic?», apoi a continuat «Nu prea apari pe la repetiţii nu-i aşa? De fapt n-ai mai fost de opt ani? Tu scrii toate cântecele şi practic îl ţii în loc de opt ani» şi atunci mi-am dat seama că nu glumea!", a spus cântăreţul.

Cel de-al şaptelea album al trupei britanice Oasis, care va fi lansat pe 26 octombrie, se va numi "Dig Out Your Soul" şi va fi precedat de single-ul "The Shock Of The Lightning", care va apărea pe piaţă pe 29 septembrie.

Trupa Oasis a cunoscut celebritatea mondială cu hitul "Live Forever", în 1994.

În 1996, în timpul turneului american, trupa a fost pe punctul de a se destrăma din cauza conflictelor dintre cei doi fraţi.

Oasis - "Wonderwall"

Oasis - "Stand by Me"

Oasis - "Stop Crying Your Heart Out"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici