Noua iubită a lui Mel Gibson este însărcinată

Oksana Grigorieva, noua iubită a actorului Mel Gibson - care, în aprilie, a anunţat că va divorţa de soţia lui, după o căsătorie de 28 de ani -, este însărcinată, informează thesun.co.uk.

56 afișări
Imaginea articolului Noua iubită a lui Mel Gibson este însărcinată

Noua iubită a lui Mel Gibson este însărcinată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În luna aprilie, Robyn, soţia în vârstă de 53 de ani a actorului Mel Gibson, a anunţat că va pune punct mariajului ei de 28 de ani cu cineastul australian, după ce iubita acestuia, Oksana Grigorieva, în vârstă de 39 de ani, le-a spus prietenilor ei că aşteaptă un copil.

O sursă a declarat că Mel Gibson, în vârstă de 53 de ani, a confirmat această informaţie şi le-a comunicat-o chiar el fostei soţii şi copiilor lor, potrivit tmz.com.

Robyn Gibson a depus actele de divorţ pe 13 aprilie şi are toate şansele să primească jumătate din averea starului, estimată la 900 de milioane de dolari.

La puţin timp după depunerea actelor de divorţ, celebrul regizor al filmelor "Braveheart - Inimă neînfricată", "Patimile lui Hristos" şi "Apocalypto" a transmis, prin intermediul unui comunicat, că el şi soţia sa trăiesc separaţi încă din 26 august 2006.

Şase dintre copiii lui Gibson sunt adulţi. Robyn Gibson a cerut custodia comună asupra singurului copil minor, Tom, în vârstă de 10 ani.

Gibson, în vârstă de 53 de ani, este catolic practicant, a fost crescut în Australia şi a fost unul dintre cei mai populari şi mai bine plătiţi actori din lume. El a câştigat două premii Oscar, la categoriile "cel mai bun regizor" şi "cel mai bun film", în 1995, cu pelicula "Braveheart - Inimă neînfricată".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici