Noua Miss Germania este mamă, antreprenoare şi are 35 de ani. Record în istoria de 93 de ani a concursului: e cea mai ”vârstnică” femeie care câştigă

Leonie Charlotte von Hase a câştigat concursul Miss Germania 2020. Von Hasse are 35 de ani, este mamă şi antreprenoare şi a stabilit un record în istoria de 93 de ani a concursului: a devenit cea mai ”vârstinică” femeie care câştigă.

6391 afișări
Imaginea articolului Noua Miss Germania este mamă, antreprenoare şi are 35 de ani. Record în istoria de 93 de ani a concursului: e cea mai ”vârstnică” femeie care câştigă

Noua Miss Germania este mamă, antreprenoare şi are 35 de ani. Record în istoria de 93 de ani a concursului: e cea mai ”vârstnică” femeie care câştigă

Potrivit EFE, ediţia din acest an a Miss Germania şi-a propus să fie un punct de turnură şi să reinventeze conceptul de ”concurs de frumuseţe”. Motto-ul ediţiei a fost ”Regina frumuseţii interioare”, iar juriul a fost compus în întregime din femei.
 
Leonie Charlotte von Hase locuieşte în Kiel, în nordul Germaniei, este absolventă de literatură engleză şi are propriul site prin care comercializează articole de modă. Este căsătorită şi are un băiat în vârstă de 3 ani.
 
”Nu am niciun chef să fiu o miss tipică. Priorităţile mele nu se vor schimba, doar pentru că mi s-a încredinţat acest rol", a declarat Von Hase după ce a câştigat.
 
sursa foto: profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici