Noul album al lui Robbie Williams, inspirat de extratereştri (Video)

Artistul britanic Robbie Williams a petrecut două săptămâni la o bază de detectare a OZN-urilor pentru a lucra la noul album, în speranţa de a lua contact cu civilizaţii extraterestre, relatează femalefirst.co.uk.

11 afișări
Imaginea articolului Noul album al lui Robbie Williams, inspirat de extratereştri (Video)

Noul album al lui Robbie Williams, inspirat de extratereştri

Interpretul hitului "Angels", care pretinde că a avut deja întâlniri de gradul trei, a petrecut două săptămâni la o baza de la Trout Lake, în statul Washington, înarmat cu echipament video pentru detectarea extratereştrilor, timp în care a lucrat la noul său album.

Cercetătorul Michael C. Luckman, director al Centrului pentru cercetări extraterestre din New York, a declarat că locul în care Robbie Williams a ales să compună este unul dintre cele mai cunoscute situri de observare a vieţilor extraterestre.

"Ferma de la Trout Lake este echivalentul locaţiei Devil's Tower din Wyoming, din filmul «Întâlnire de gradul trei". Dacă există vreun loc pe Pământ unde oamenii pot lua contact cu civilizaţii extraterestre, acela este ferma lui James Gilliland", spune Luckman.

El mai precizează şi că în scena finală a filmului amintit, oamenii de ştiinţă au folosit note muzicale pentru a le ura bun venit extratereştrilor. "Cine altcineva decât Robbie Williams, unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai iubiţi cântăreţi de pe faţa Pământului, ar fi mai potrivit pentru această primire?", a mai spus autorul cărţii "Alien Rock: The Rock 'n' Roll Extraterrestrial Connection".

Expertul s-a oferit să îl ajute pe Robbie Williams să se pregătească pentru întâlnirea cu extratereştri prin sporirea "puterilor psihice" ale artistului, printr-o procedură folosită şi cu astronauţii de la NASA, care presupune conectarea la o maşinărie care acţionează asupra creierului.

Luckman l-a numit recent pe Williams "ambasador pentru extratereştri" şi consideră că artistul va iniţia o nouă religie în onoarea acestora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici