Noul album R.E.M., lansat pe un site de socializare

Noul album al trupei R.E.M., intitulat "Accelerate", va avea parte de o lansare inedită, pe site-ul de socializare iLike, pe 24 martie.

12 afișări
Imaginea articolului Noul album R.E.M., lansat pe un site de socializare

Noul album R.E.M., lansat pe un site de socializare

R.E.M. devine prima mare trupă care alege să-şi lanseze albumul astfel, fanii putând să descarce materialul discografic începând cu 24 martie, cu o săptămână înainte de lansarea pe piaţă în SUA - 1 aprilie.

Solistul trupei, Michael Stipe, a declarat pentru billboard.com că ideea lansării pe iLike i s-a părut foarte bună.

Însoţit de un videoclip exclusiv în care trupa vorbeşte despre album, "Accelerate" va fi disponibil gratuit pentru orice fan care utilizează site-urile iLike.com, Facebook, sau orice tip de site de socializare care oferă aplicaţia iLike pe platforma lui.

Lansarea pe iLike a albumului "Accelerate" este ultimul exemplu de iniţiativă online a trupei R.E.M., care vrea să relaţioneze direct cu publicul său. Membrii trupei au lansat recent un site de internet pe care se pot viziona materiale video neprelucrate cu ajutorul cărora vizitatorii pot compune un videoclip pentru primul single al albumului, "Supernatural Superserious".

"Accelerate", cel de-al 14-lea LP de studio al trupei americane, se vrea a fi o continuare a celui mai recent material discografic, "Around the Sun", lansat în 2004.

Noul album va cuprinde piese precum "Until The Day Is Done", "Living Well Is The Best Revenge", "Mr Richards'" "Staring Down The Barrel Of Middle Distance" şi "'I'm Gonna DJ".

R.E.M va începe un turneu de promovare în aprilie, însă, pentru moment, singurul concert confirmat este la Langerado Festival, între 6 - 9 martie, în in Big Cypress, Florida.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici