Noul album Spice Girls, în magazinele Victoria's Secrets

Victoria Beckham, Geri Halliwell, Mel B, Mel C şi Emma Bunton îşi vor lansa noul CD "Greatest Hits" în magazineleVictoria’s Secrets din Statele Unite.

2 afișări
Imaginea articolului Noul album Spice Girls, în magazinele Victoria's Secrets

Noul album Spice Girls, în magazinele Victoria's Secrets

Lansarea are loc ca urmare a încheierii unui acord între Spice Girls şi compania Victoria's Secrets, potrivit căruia starurile pop trebuie să susţină un concert în cadrul unei prezentări de modă organizată de magazin, care va fi difuzată de un post de televiziune american, informează The Sun.

Albumul trupei Spice Girls va fi disponibil şi pe iTunes şi pe alte servicii online care oferă conţinut descărcabil.

Paul McCartney a optat şi el pentru serviciile unui lanţ de magazine de cafea pentru a-şi vinde înregistrările, renunţând astfel la promovarea lor în locaţiile tradiţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici