Noul single Usher, difuzat în premieră de ProFM

Noul single al cântăreţului Usher, "OMG", va fi difuzat în premieră, luni, la emisiunea "Alarma" de la ProFM, informează postul de radio.

20 afișări
Imaginea articolului Noul single Usher, difuzat în premieră de ProFM

Noul single Usher, difuzat în premieră de ProFM (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"OMG", noul single al lui Usher feat. will.i.am, va fi difuzat luni, la "Alarma ProFM", matinalul prezentat de Sara şi Vintilă.

Timp de cinci zile, de luni până vineri, piesa va putea fi ascultată în exclusivitate pe 102.8 FM.

"OMG" este primul single de pe viitorul album al lui Usher, "Raymond v. Raymond", cel de-al şaselea al artistului. Piesa este produsă de will.i.am, membru al trupei Black Eyed Peas, şi are puternice influenţe hip-hop.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici