Noul trend: vrei un telefon Samsung sau iPhone nou, trebuie să cumperi separat încărcător

  • După Apple, şi Samsung este gata să renunţe la a mai include încărcătorul în pachet
  • În primă fază, doar anumite telefoane nu vor mai veni cu încărcător
  • Oamenii s-au declarat dezamăgiţi de decizia celor de la Samsung şi Apple
3235 afișări
Imaginea articolului Noul trend: vrei un telefon Samsung sau iPhone nou, trebuie să cumperi separat încărcător

Samsung şi Apple nu mai oferă încărcătoare la pachet cu noile telefoane

Samsung nu va mai include încărcătorul în pachetul pe care îl cumperi. La fel vor sta lucrurile cu iPhone 12, telefon care va fi cumpărat fără accesorii. Motivele sunt financiare: în felul acesta, Samsung va reduce costurile pentru alcătuirea pachetului. 
 
Compania din Coreea mizează pe faptul că utilizatorii deţin deja un încărcător cu mufă USB Tip C. Dacă îţi doreşti un încărcător mai performant, ca să profiţi de încărcare rapidă a telefonului, acesta trebuie cumpărat separat.
 
Decizia nu îi încântă pe clienţi, care nu cred în explicaţia cu privire la reciclarea electronică.
 
„Altceva mai slab prefer să nu-mi iau. Fac ei ce fac şi reuşesc să ne determine să luăm iPhone. Însă sunt sigur că nu e ăsta motivul (pentru care nu mai oferă încărcător n.r.). Nu, e doar financiar”, sa spus un posesor de iPhone. 

„Pentru noi e nasol, dar pentru ei e bine. Bineînţeles că oamenii vor cumpăra (încărcător) extra. Normal ar fi să primeşti încărcător, adică ar trebui să fie un package. Nu prea are sens (să nu primeşti n.r.)”, a declarat o altă clientă Apple. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici