Numai zece locuri disponibile la workshop-ul de scenaristică al profesorului Roger Hyams, de la London Film School, organizat la Predeal

Doar 10 locuri sunt disponibile la workshop-ul de scenaristică ţinut de profesorul Roger Hyams, de la London Film School, pentru prima dată în România, la Predeal, în organizarea regizorului Cristina Jacob, arată un comunicat remis MEDIAFAX.

96 afișări
Imaginea articolului Numai zece locuri disponibile la workshop-ul de scenaristică al profesorului Roger Hyams, de la London Film School, organizat la Predeal

Numai zece locuri la workshop-ul de scenaristică al lui Roger Hyams (London Film School), la Predeal

Regizorul Cristina Jacob organizează un workshop de perfecţionare a unui scenariu de film, timp de două zile, în weekendul din 8-10 noiembrie, la Hotel Susai din Predeal, sub îndrumarea profesorului Roger Hyams de la London Film School.

Pentru prima dată în România la un curs de scenaristică, Roger Hyams spune: “În calitate de scenarist, încerc să înţeleg fiecare proiect din perspectiva celui care l-a scris. Dedic mult timp în special creării personajelor şi a relaţiilor dintre ele. Cred că în asta constă succesul unui scenariu. Workshop-ul din România o să pună accentul în prima fază pe întregul grup, fiecare participant cunoscând deja ideile şi din celelalte scenarii înscrise la curs, urmând să le dezvoltăm mai amplu prin conversaţie de grup. Iar prin o serie de exerciţii vom reuşi să conturăm mai bine personajele. Voi încuraja în timpul workshop-ului lucrul în echipă. A doua zi din workshop se concentrează pe interacţiunea mea cu fiecare scenarist în parte, lucrând la perfecţionarea proiectului pe care îl are în dezvoltare”.

Cursul organizat de Cristina Jacob prin Asociaţia Scenariştilor Români (ASCER) are doar 10 locuri disponibile.

Înscrierile se fac la adresa înscrieri@asociatiascenaristilor.ro până pe 28 octombrie printr-un synopsis sau printr-un treatment la scenariul pe care îl aveţi deja scris, în format PDF, atât în limba română, cât şi în engleză, maximum 4 pagini.

Preţul de participare este 500 de lei. Organizatorii oferă gratuit cazarea, urmând că participanţii să îşi achite transportul şi mâncarea la locaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici