Numele actriţei Julia Louis-Dreyfus a fost scris greşit pe Hollywood Walk of Fame

Julia Louis-Dreyfus a primit, marţi, o stea pe Hollywood Walk of Fame din Los Angeles, însă numele actriţei americane, interpreta rolului Elaine din serialul TV "Seinfeld", a fost scris iniţial greşit, informează accesshollywood.com.

80 afișări
Imaginea articolului Numele actriţei Julia Louis-Dreyfus a fost scris greşit pe Hollywood Walk of Fame

Numele actriţei Julia Louis-Dreyfus a fost scris greşit pe Hollywood Walk of Fame (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit producătorului postului CNN David Daniel - care a fotografiat în drumul său spre birou steaua cu numele scris greşit al actriţei americane, înainte ca organizatorii evenimentului să remedieze eroarea -, toţi pietonii care s-au plimbat timp de câteva ore pe Walk of Fame au putut să constate că pe steaua dedicată starului din "Seinfeld" apărea scris numele "Julia Luis Dreyfus" - fără litera "O" din "Louis".

"Am făcut o fotografie cu telefonul meu, iar apoi am sunat-o pe Ana Martinez, agentul de presă al Hollywood Walk of Fame", a declarat David Daniel.

Deoarece ceremonia urma să aibă loc în doar câteva ore, angajaţii primăriei au imprimat în mare viteză o nouă secţiune cu numele actriţei scris corect ("Louis"), au extras din ciment porţiunea cu numele scris greşit ("Luis"), pe care i-au dăruit-o Juliei Louis-Dreyfus.

Potrivit aceleiaşi surse, starul serialului "Seinfeld" a găsit această situaţie absolut hilară şi a dorit ca steaua să fie inaugurată cu acea eroare, deoarece o făcea să fie cu atât mai memorabilă, însă organizatorii ceremoniei au remediat acea greşeală.

Nu este pentru prima oară când numele actorilor onoraţi cu o stea pe Hollywood Walk of Fame sunt scrise greşit. Potrivit unui purtător de cuvânt al comitetului ce administrează Bulevardul celebrităţilor din Hollywood, o situaţie asemănătoare s-a produs cu ocazia inaugurării stelei în onoarea cineastului Dick Van Dyke.

Julia Louis-Dreyfus, născută pe 13 ianuarie 1961, este o actriţă americană de comedie care s-a remarcat în anii '80 făcând parte din echipa emisiunii "Saturday Night Live". În anii '90, Julia Louis-Dreyfus a fost distribuită în serialul "Seinfeld", în rolul Elaine Benes. De-a lungul celor nouă sezoane cât a rulat serialul TV "Seinfeld", rolul Elaine Benes i-a adus un premiu Emmy, un Glob de Aur şi cinci premii din partea Sindicatului actorilor americani. În ultimii ani, Julia Louis-Dreyfus a jucat în serialul "The New Adventures of Old Christine", care i-a adus cel de-al doilea premiu Emmy din carieră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici