Numeroase vedete, prezente la funeraliile lui David Carradine

Sute de persoane, printre care actorii Jane Seymour, Tom Selleck, Daryl Hannah şi Lucy Liu au participat, sâmbătă, la înmormântarea actorului David Carradine, care a avut loc la Los Angeles, informează BBC News Online.

240 afișări
Imaginea articolului Numeroase vedete, prezente la funeraliile lui David Carradine

Numeroase vedete, prezente la funeraliile lui David Carradine

Carradine a murit la vârsta de 72 de ani, la Bangkok, în urmă cu zece zile.

Membrii familiei şi aproximativ 400 de persoane au participat la ceremonie. Autorităţile din Thailanda încă investighează cauza morţii lui Carradine, după ce un legist a exclus posibilitatea unei sinucideri.

Carradine a fost găsit mort într-un dulap, cu o frânghie legată în jurul gâtului şi a organelor genitale, potrivit poliţiei thailandeze. Potrivit managerului artistului, acesta se afla în Thailanda pentru a filma ultimul său proiect, "Stretch". Familia sa a fost foarte discretă la înmormântarea care a fost un eveniment privat. Serviciul de securitate a lăsat să intre la ceremonie doar persoanele invitate.

În timpul slujbei a fost expusă o fotografie cu Carradine zâmbind, pe spatele acestei fiind desenat un portret al său. Dedesubt erau scrise versurile cântecului "Midnight Rider" de Allman Brothers.

Printre piesele care au fost cântate la ceremonie s-au numărat "Let It Be" de Beatles şi "Requiem for a Falen Hero".

În urma lui Carradine au rămas soţia sa, Annie Bierman şi patru copii.

Carradine a apărut în peste 100 de filme, dar a devenit cunoscut pentru rolul Kwai Chang Caine în serialul "Kung Fu", difuzat în perioada 1972 - 1975.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici