Nuntă cu elicoptere şi unsprezece naşi la Târgu Jiu

Trei elicoptere au zburat, duminică, câteva ore, deasupra municipiului Târgu Jiu, cu ocazia nunţii organizate de omul de afaceri Dan Bârcină, care şi-a măritat fata cea mică pentru a doua oară.

1044 afișări
Imaginea articolului Nuntă cu elicoptere şi unsprezece naşi la Târgu Jiu

Trei elicoptere au zburat deasupra municipiului Târgu Jiu cu ocazia nunţii fiicei unui om de afaceri

Bârcină este patron al unei firme de aviaţie utilitară din Capitală şi are elicopter personal, alte două aparate fiind trimise duminică la Lugoj pentru a aduce la Târgu Jiu o parte din cei 11 naşi pentru această nuntă.

Elicopterele i-au adus pe naşi, iar ulterior au zburat câteva ore deasupra municipiului, unul dintre ele purtând un banner prin care mirilor li se ura casă de piatră. Mihaela Bârcină şi Damin Andronache şi-au primit naşii şi musafirii la un local de la marginea municipiului, proprietate a lui Dan Bârcină, unde a venit şi senatorul Toni Greblă, preşedinte al Comisiei Juridice din Senat, fost naş al miresei la prima căsătorie.

În faţa localului respectiv, traficul rutier a fost îngreunat timp de câteva minute de maşinile de lux parcate de invitaţi, în zonă venind echipaje ale Poliţiei Rutiere care au fluidizat ulterior circulaţia.

Video Stirileprotv.ro

Mirii au mers, în jurul orei 16.00, la Poarta Sărutului, unde organizatorii au întins un covor acoperit cu petale de trandafiri, pe laterale fiind montate buchete de flori, dar şi jerbe de artificii. Mirele şi mireasa s-au pozat aici zeci de minute, timp în care deasupra operelor realizate de Constantin Brâncuşi în Parcul Central din Târgu Jiu au zburat cele trei elicoptere.

"Sunt fericit, sunt în extaz", a declarat corespondentului MEDIAFAX socrul mic Dan Bârcină.

Nunta ar urma să ţină o săptămână, timp în care, la localul deţinut de Bârcină la marginea municipiului, petrecerea ar fi fără întrerupere. Mirii şi invitaţii acestora, aproximativ o mie de persoane, au fost aşteptaţi, duminică seară, la un local din centrul municipiului Târgu Jiu, la miezul nopţii fiind programat un foc de artificii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici