Nuntă de 50.000 de euro şi cu 500 de invitaţi, în prima ediţie "Patru nunţi şi o provocare" - FOTO

Telespectatorii Pro TV sunt invitaţi, miercuri şi joi, de la ora 20.30, să petreacă timp de două ore la prima ediţie a emisiunii "Patru nunţi şi o provocare", în care va fi prezentată o nuntă de 50.000 de euro şi cu 500 de invitaţi, informează televiziunea.

737 afișări
Imaginea articolului Nuntă de 50.000 de euro şi cu 500 de invitaţi,  în prima ediţie "Patru nunţi şi o provocare" - FOTO

Nuntă de 50.000 de euro şi cu 500 de invitaţi, în prima ediţie "Patru nunţi şi o provocare"

Una dintre cele patru nunţi intrate în competiţie adună laolaltă nu mai puţin de 500 de invitaţi, pentru a căror bună dispoziţie au fost puşi la bătaie 50.000 de euro.

Camelia, în vârstă de 22 de ani, şi Hagi, în vârstă de 22 de ani, din Homocea, judeţul Vrancea, protagoniştii acestei petreceri de zile mari, sunt împreună de şapte ani. Atunci când a decis să-şi ceară iubita de soţie, Ionuţ a pus la cale o surpriză pe care Camelia şi-o va aminti toată viaţa. În clipa în care ea a intrat în discoteca unde urmau să se întâlnească, luminile s-au stins, muzica s-a oprit, iar el a rostit cuvintele magice în genunchi. Acum, fericirea lor este cu atât mai mare cu cât urmează să devină părinţi.

Tot în prima ediţie a emisiunii vor intra în competiţia pentru o lună de miere de cinci stele şi Alexandra (23 de ani) şi Vlad (24 de ani), din Popeşti Leordeni, Ilfov. Cei doi se cunosc de la sfârşitul şcolii generale, când s-au întâlnit în parcul instituţiei în care amândoi învăţau. Cu toate că, la prima impresie, Alexandra a văzut în Vlad un neîndemânatic, tânăra se consideră norocoasă că el e alesul ei. Alexandra a fost cerută de soţie în noaptea de Crăciun, iar tinerii şi-au planificat în detaliu o nuntă de poveste. Alexandra va avea şase domnişoare de onoare, iar Vlad, nouă cavaleri de onoare.

Simona (25 de ani) şi Marian (29 de ani) din Curtea de Argeş formează cel de-al treilea cuplu la nunta căruia telespectatorii Pro TV vor putea petrece în prima ediţie a emisiunii "Patru nunţi şi o provocare". Deşi s-au cunoscut în urmă cu cinci ani în clubul în care lucrau amândoi, Marian a cucerit-o pe Simona în urmă cu un an, când a invitat-o în oraş şi a apărut la întâlnire însoţit de un imens buchet de flori. Tot un buchet de flori a însoţit şi cererea de căsătorie, care a avut loc de Ziua îndrăgostiţilor şi cu ajutorul unui ou de ciocolată, în care Marian a ascuns inelul de logodnă.

Cel de-al patrulea cuplu care îşi face nunta vedetă în prima ediţie a show-ului "Patru nunţi şi o provocare" este format din Raluca (27 de ani) şi Andrei (30 de ani), din Braşov. O petrecere dată în Buşteni în urmă cu şapte ani i-a adus faţă în faţă şi, deşi Andrei nu considera că un certificat de căsătorie poate face o relaţie mai frumoasă, el o întreba cu ocazia fiecărei aniversări pe Raluca dacă mai semnează cu el pe un an. Anul trecut, atunci când împlineau şase ani de când erau împreună, el a întrebat-o dacă semnează pe viaţă.

Nunta care va reuşi să impresioneze şi să emoţioneze într-atât de mult miresele intrate în competiţie încât să obţină cel mai bun punctaj îşi va trimite protagoniştii într-o lună de miere în Tenerife.

Pe de altă parte, miercuri, de la 20.30, telespectatorii Pro TV vor intra în hora primelor două mirese care intră în competiţia pentru o lună de miere de cinci stele în Tenerife, Camelia şi Alexandra.

Camelia şi Hagi, protagoniştii nunţii tradiţionale ţigăneşti, şi-au planificat o nuntă cu 500 de invitaţi, al cărei buget se ridică la 50.000 de euro şi care durează trei zile.

Mirii au însă parte de o surpriză de proporţii atunci când află că, fiind Săptămâna Luminată, nu li se poate oficia slujba religioasă. Cum reacţionează celelalte trei mirese aflate în competiţie la aflarea acestei veşti, telespectatorii Pro TV vor afla urmărind miercuri seară emisiunea.

Ca şi când nu ar fi fost de ajuns, Camelia plânge chiar în ziua în care îmbracă rochia de mireasă cu trenă de 3,5 metri pentru că unul dintre lăutarii plătiţi în avans n-a venit la timp.

Petrecerea se animă însă, invitaţii debordează de energie, iar o femeie simte potenţialul unui astfel de eveniment şi se lansează în afaceri: vinde seminţe de floarea soarelui printre invitaţi. Se ştie că la nunţi fiecare ajută noul cuplu cât şi cum poate. Invitaţii de la două mese însă aleg să plece atunci când se strigă darul.

Cealaltă mireasă a serii, Alexandra, îşi doreşte o nuntă perfectă şi este, aşa cum recunoaşte şi ea, obsedată de detalii. Totul pare să decurgă conform planului: ea şi Vlad, soţul ei, îşi fac apariţia la biserică într-o maşină decapotabilă, iar slujba religioasă le emoţionează pe celelalte trei tinere aflate în competiţie.

Una dintre domnişoarele de onoare leşină însă chiar în biserică şi nici naşa nu este departe de a păţi acelaşi lucru. Odată ajunşi la restaurant, toţi invitaţii par a se simţi însă bine, iar seara se încheie cu un special tort al mirilor, realizat din mai multe brioşe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici