Nutriţionista Mihaela Bilic vine la videochat pe www.stirileprotv.ro

Oana Cuzino o va avea ca invitată la videochat-ul de pe site-ul www.stirileprotv.ro pe nutriţionista Mihaela Bilic, joi, de la ora 14.00, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

1165 afișări
Imaginea articolului Nutriţionista Mihaela Bilic vine la videochat pe www.stirileprotv.ro

Nutriţionista Mihaela Bilic vine la videochat pe www.stirileprotv.ro (Imagine: doctorbilic.com)

După ce a ajutat zeci de vedete din România să slăbească, Mihaela Bilic oferă consultaţii gratuite, joi, tuturor celor interesaţi şi promite să răspundă la toate întrebările, curiozităţile şi temerile lor.

Oana Cuzino va discuta cu invitata sa despre cele mai eficiente diete din ultimul timp, dar şi despre cât este greu de parcurs drumul luptei cu greutatea.

Astfel, medicul de la Pro TV va adresa în numele telespectatorilor şi internauţilor întrebarea "Ce se întâmplă, doctore?" Mihaelei Bilic, care va încerca să răspundă pe loc tuturor curiozităţilor şi îngrijorărilor celor care vor intra în direct în dialog cu ea, pe www.stirileprotv.ro.

"Am primit foarte multe scrisori şi întrebări din partea oamenilor în legătură cu această temă. Lupta cu kilogramele este grea şi vom vorbi cu Mihaela Bilic despre motivele pentru care eşuează multe grăsuţe în controlul greutăţii, despre cele mai eficiente diete şi despre orice curiozitate vine din partea celor care ne vor privi joi, de la 14.00, pe site-ul Ştirilor Pro TV", a declarat Oana Cuzino.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici