O autobiografie cu dezvăluiri şocante ale actriţei Ava Gardner va fi publicată în iulie

O autobiografie considerată "explozivă", în care actriţa Ava Gardner a făcut o serie de dezvăluiri şocante despre viaţa ei privată, vorbind despre sex, alcool şi mariajele sale, va fi publicată pe 3 iulie.

4960 afișări
Imaginea articolului O autobiografie cu dezvăluiri şocante ale actriţei Ava Gardner va fi publicată în iulie

O autobiografie cu dezvăluiri şocante ale actriţei Ava Gardner va fi publicată în iulie (Imagine: www.avagardner.org)

Ava Gardner, una dintre marile frumuseţi de la Hollywood, l-a angajat pe jurnalistul britanic Peter Evans pentru a-i scrie memoriile în 1988, după ce actriţa americană ajunsese ruinată şi trăia singură, deşi fusese căsătorită de trei ori, informează contactmusic.com.

Actriţa a vorbit cu sinceritate în această serie de interviuri cu jurnalistul britanic, însă s-a răzgândit şi a decis ca memoriile ei să nu fie publicate - permiţându-i totuşi lui Peter Evans să publice cartea după moartea ei.

Ava Gardner a murit de pneumonie, în 1990, la vârsta de 67 de ani, însă Peter Evans - care murit anul trecut - a aşteptat destul de mult până să finalizeze volumul de memorii "Ava Gardner: The Secret Conversations".

În această carte, actriţa spune că era virgină atunci când s-a căsătorit cu Mickey Rooney, în 1942, la vârsta de 19 ani.

Căsătoria lor s-a destrămat după un an, după ce Ava Gardner a descoperit că soţul ei o înşelase în locuinţa cuplului, în timp ce ea se afla la spital, unde fusese operată de apendicită.

Ava Gardner a avut apoi o altă căsătorie, tot scurtă, cu muzicianul Artie Shaw, pe care l-a descris ca fiind "tot un fel de bătăuş", însă dezvăluirile ei despre Frank Sinatra, care i-a devenit cel de-al treilea soţ, s-au dovedit a fi cele mai şocante.

Vorbind despre prima lor întâlnire - o plimbare nocturnă, în stare de ebritate, prin Palm Springs, în California -, actriţa a spus că Frank Sinatra "a tras cu pistolul în semafoare şi în ferestrele unor magazine", cu o armă de calibrul 38.

În timp ce avea o relaţie cu Sinatra, Ava Gardner a început o aventură cu actorul Robert Mitchum, care era căsătorit. Atunci când Mitchum a aflat că Ava avea o relaţie cu Sinatra, a pus capăt acelei aventuri, spre dezamăgirea actriţei: "Eram înnebunită după el", mărturisea artista. "Mi-a spus: «dacă te baţi cu el (Sinatra), el nu se va opri până când unul dintre cei doi va muri». Nu voia să fie el acela care va muri", a adăugat Ava Gardner.

Ava Gardner s-a căsătorit în cele din urmă cu Frank Sinatra, în 1951, însă mariajul lor, care a durat şase ani şi în timpul căruia actriţa a făcut două avorturi, nu a fost unul fericit: "A fost o căsătorie plină de certuri, consum de alcool şi bătăi".

Volumul "Ava Gardner: The Secret Conversations" va fi publicat în Statele Unite pe 3 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici