Video O braziliancă şi-a uimit fanii cu jonglerii spectaculoase pe tocuri

  • Fanii săi o consideră mai pricepută cu mingea decât Messi sau Ronaldo pe tocuri
  • Brazilianca Raquel Benetti, peste 1 milion de fani care îi urmăresc jongleriile
  • Raquel Benetti s-a născut pe 25 mai, 1990, la Sao Paulo
773 afișări

Ştiu că te pricepi la fotbal. Poate ţi-ai schimba părerea dacă o vezi pe Raquel Benetti jonglând cu mingea în timp ce poartă tocuri. Brazilianca este obişnuită să facă senzaţie cu mingea pe internet iar fanii săi tocmai au trimis videoclipul ca pe o provocare pentru Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi. Încă nu s-a primit răspuns. 

 
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici