O cameră video folosită pentru a filma "Războiul Stelelor", vândută la licitaţie. Cu ce preţ a fost cumpărată

O cameră video folosită în timpul filmărilor pentru lungmetrajul "Războiul Stelelor: Ediţie Specială" a fost vândută la licitaţie, doborând toate recordurile precedente stabilite de echipamentele folosite în industria cinematografică.

135 afișări
Imaginea articolului O cameră video folosită pentru a filma "Războiul Stelelor", vândută la licitaţie. Cu ce preţ a fost cumpărată

O cameră video folosită pentru a filma "Războiul Stelelor", vândută la licitaţie. Cu ce preţ a fost cumpărată (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Camera video a fost vândută cu 625.000 de dolari la licitaţia "Debbie Reynolds Collection Part II", organizată de casa Profiles in History pe 3 decembrie, în Statele Unite ale Americii, informează contactmusic.com.

Camera Panavision Psr 35 mm a fost folosită de George Lucas pentru a realiza cadrele principale din acest film. Camera a fost vândută cu toate accesoriile originale. Ea a fost restaurată şi este complet funcţională.

Următoarea licitaţie organizată de casa Profiles in History se va numi "Icons of Hollywood" şi va avea loc pe 15 şi 16 decembrie la The Paley Center for Media din Beverly Hills. Printre obiectele scoase la vânzare se numără pantofii rubinii ai lui Dorothy şi costumul personajului Leul cel Laş din filmul "Vrăjitorul din Oz", maşina sport - un model DeLorean - din lungmetrajul SF "Înapoi în viitor III", costumul de pilot purtat de Steve McQueen în timpul cursei de la Le Mans şi pelerina purtată de Bela Lugosi în filmul "Dracula".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici