O cămilă a creat haos pe străzile din Los Angeles - VIDEO

O cămilă care a scăpat de sub supravegherea îngrijitorului ei a creat haos în Los Angeles, vineri, determinând oprirea traficului rutier pe unul dintre cele mai aglomerate bulevarde din oraş.

345 afișări
Imaginea articolului O cămilă a creat haos pe străzile din Los Angeles - VIDEO

O cămilă a creat haos pe străzile din Los Angeles

Cămila, un mascul al cărui nume este Abdullah, a fugit de la Circul Ramon Brothers din Los Angeles şi a început să galopeze pe principalul bulevard din oraş, informează thesun.co.uk.

Potrivit martorilor, zece îngrijitori cuprinşi de panică au început să alerge şi să urmărească animalul, reuşind în cele din urmă să îl prindă din urmă în apropiere de o benzinărie.

Abdullah, în vârstă de patru ani, a "evadat" în momentul în care se pregătea să intre în incinta circului, unde urma să repete un număr pentru un spectacol.

Îngrijitorul său, un bărbat originar din oraşul mexican Guadalajara, susţine că Abdullah nu mai "evadase" niciodată înainte de incidentul de vineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici