O clinică a respins mai multe candidate la un post deoarece au nume „de ghetou”/ Reacţia directorului centrului medical

Cel puţin 20 de femei, printre care Hermeisha Robinson şi Dorneshia Zachery, au fost respinse după ce au candidat pentru un post disponibil la un centru medical. Motivul: au nume care par a fi „de ghetou”, potrivit Huffington Post.

21082 afișări
Imaginea articolului O clinică a respins mai multe candidate la un post deoarece au nume „de ghetou”/ Reacţia directorului centrului medical

O clinică a respins mai multe candidate la un post deoarece au nume „din ghetou”/ Reacţia directorului centrului medical

Mantality Health, din St. Louis, nu s-a ferit să menţioneze motivul în email-urile prin care candidatele au fost informate că au fost respinse. „Îţi mulţumim pentru că ai fost interesată de o carieră în cadrul Mantality Health. Din păcate nu luăm în considerare candidaţi care au nume sugestive 'de ghetou'. Îţi dorim succes în continuare”, este mesajul primit de candidatele respinse, în mesajele electronice.

Hermeisha Robinson a publicat pe Facebook răspunsul, iar postarea s-a viralizat. Dorneshia Zachery a spus că i-au dat lacrimile după ce a citit email-ul de la Mantality Health.

Directorul clinicii, Jack Gamache, a declarat pentru CBS Sacramento că instituţia a fost victima unui atac informatic şi că e-mailurile respective nu au fost trimise de angajaţi ai centrului medical.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici