O concurentă norocoasă a câştigat UN MILION de dolari la emisiunea "Roata norocului" din SUA - VIDEO

O concurentă de la ediţia americană a emisiunii de televiziune "Roata norocului" a câştigat 1 milion de dolari, devenind cea de-a doua persoană din istoria acestui show TV care a câştigat marele premiu pus în joc de organizatori.

459 afișări
Imaginea articolului O concurentă norocoasă a câştigat UN MILION de dolari la emisiunea "Roata norocului" din SUA - VIDEO

O concurentă de la emisiunea "Roata norocului" din SUA a câştigat 1 milion de dolari

Câştigătoarea este Autumn Ernhard, iar performanţa ei a fost realizată în emisiunea difuzată joi seară în Statele Unite, informează hollywoodreporter.com.

Concurenta americană nu a avut nicio ezitare la întrebarea finală, când trebuia să ghicească o expresie alcătuită din două cuvinte, deşi doar patru din cele 12 litere erau afişate pe ecran.

"Mi se pare destul de greu de ghicit", a declarat prezentatorul emisiunii, Pat Sajak. "Categoria este «Lucruri, Activităţi» şi ai la dispoziţie doar 10 secunde", a adăugat el.

Imediat după ce prezentatorul a rostit această frază, Autumn Ernhard a răspuns fără ezitare: "Exerciţii fizice intense" ("Tough Workout"). Răspunsul ei corect l-a luat prin surprindere pe Pat Sajak, care s-a grăbit apoi să o felicite pe concurentă. Valoarea exactă a premiului câştigat de aceasta este de 1.030.040 de dolari.

Singurul concurent de la "Roata norocului" care câştigase marele premiu de 1 milion de dolari la acest concurs este tot o femeie - Michelle Loewenstein, originară din New Jersey. Ea a câştigat 1.026.800 de dolari în octombrie 2008.

"Roata norocului" ("Wheel of Fortune") este un format original american, creat de Merv Griffin, care a avut premiera pe micile ecrane în Statele Unite, în anul 1975. Concurenţii au nevoie de fler, de cultură generală, dar şi de noroc pentru a ghici şirurile de litere care alcătuiesc diverse cuvinte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici