O continuare a comediei "Gemenii/ Twins", în pregătire la Hollywood

O continuare a comediei de succes "Gemenii/ Twins" (1988), intitulată "Triplets", care îi va avea în distribuţie pe Arnold Schwarzenegger, Danny DeVito şi Eddie Murphy, se află în pregătire la Hollywood, informează site-ul revistei New Musical Express.

195 afișări
Imaginea articolului O continuare a comediei "Gemenii/ Twins", în pregătire la Hollywood

O continuare a comediei "Gemenii/ Twins", în pregătire la Hollywood

Filmul va fi produs de studiourile Universal Pictures şi îi va readuce împreună pe marile ecrane pe Schwarzenegger şi DeVito, protagoniştii filmului original din 1988.

Comedia "Gemenii" a prezentat aventurile gemenilor Julius şi Vincent, concepuţi prin fertilizare artificială, care au fost separaţi la naştere. În continuarea acestei pelicule, ei vor descoperi că au încă un frate, personaj ce va fi interpretat de Eddie Murphy.

Potrivit presei americane de specialitate, toţi cei trei actori au semnat deja contractele pentru a juca în acest film, ce va fi realizat de Montecito, compania de producţie cinematografică condusă de Ivan şi Jason Reitman.

Ivan Reitman nu va reveni însă în calitate de regizor şi a ales să fie producător al filmului.

Comedia "Gemenii/ Twins" din 1988 a avut mare succes de casă, obţinând încasări de 216,6 milioane de dolari pe plan mondial.

Actorul Arnold Schwarzenegger, care a renunţat la această meserie în timpul mandatului său de guvernator al statului California, a anunţat în 2011 că îşi va relua cariera artistică. Schwarzenegger a declarat, în februarie 2011, că se simte pregătit să joace din nou în filme şi a anunţat că va participa la realizarea unui serial de televiziune şi a unui volum de benzi desenate, ambele inspirate de celebra lui poreclă din lumea politică, "The Governator". În aprilie 2011, o sursă a declarat pentru agenţia de presă Reuters că Arnold Schwarzenegger are toate şansele să joace într-un nou film din franciza "Terminator", în care îşi va relua rolul care l-a făcut celebru, cel al unui cyborg indestructibil trimis din viitor. Revenirea pe marile ecrane a fostului campion de culturism a fost însă amânată pentru câteva luni din cauza problemelor acestuia din viaţa de familie, care au fost expuse pe larg în presa americană.

Născut în 1944, în New-Jersey, Danny DeVito s-a făcut remarcat în multe filme de succes, precum "Zbor deasupra unui cuib de cuci", "Gemenii", "Batman se întoarce" şi "L.A. Confidential". Actorul american a trecut de câteva ori şi în spatele camerei, regizând mai multe comedii, printre care "Războiul rozelor" (1990), pentru care a fost nominalizat la premiul Ursul de Aur, la Festivalul de Film de la Berlin, şi "Arunc-o pe mama din tren". Actorul american a putut fi văzut în ultima vreme în sitcomul "It's Always Sunny In Philadelphia".

După un debut fulminant în carieră, la începutul anilor '90, cu filme precum "48 de ore", "Poliţistul din Beverly Hills" şi "Nopţi în Harlem", Eddie Murphy a jucat, în ultimii ani, în producţii cinematografice precum "Profesorul Trăsnit şi Clanul Klump", "Dr. Doolittle" şi "Norbit". Eddie Murphy a primit, în 2007, un Glob de Aur pentru cel mai bun rol secundar, pentru partitura din musicalul "Dreamgirls", fiind totodată nominalizat la premiile Oscar. Totuşi, el are la activ cinci premii Zmeura de Aur pentru cea mai proastă prestaţie actoricească, dintre care trei pentru filmul "Norbit", în care a jucat trei personaje.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici