O continuare a "Gladiatorului", care a fost respinsă de producători, este online

O copie a unui scenariu scris de cântăreţul australian Nick Cave pentru continuarea filmului "Gladiatorul", respins între timp de producători, a fost postată pe internet.

254 afișări
Imaginea articolului O continuare a "Gladiatorului", care a fost respinsă de producători, este online

Continuarea "Gladiatorului", respinsă de producători şi online

Nick Cave a fost rugat să scrie scenariul pentru o continuare a filmului "Gladiatorul" de către regizorul şi actorul principal din acest film, Ridley Scott, respectiv Russell Crowe, informează nme.com.

Cei doi au crezut iniţial că imaginativul şi prolificul cantautor australian va putea să scrie un scenariu suficient de credibil pentru acest proiect, mai ales că personajul interpretat de Russell Crowe, generalul roman Maximus, a fost ucis în finalul filmului.

În cele din urmă, scenariul prezentat de Nick Cave a fost refuzat de producătorii acestui proiect cinematografic, fiind considerat prea fantezist, potrivit The Guardian.

În scenariul lui Cave, personajul Maximus se reîncarnează după ce s-a întâlnit cu zeii romani din viaţa de apoi.

Scenariul cântăreţului australian îl prezintă apoi pe Maximus întâlnindu-şi fiul, primind ulterior darul vieţii veşnice, luptând - şi supravieţuind - în cel de-Al Doilea Război Mondial şi în Vietnam.

În ultima scenă descrisă în scenariu, a cărei acţiune se petrece în zilele noastre, Maximus lucrează la Pentagon.

Vorbind despre acest scenariu, într-un interviu acordat site-ului UGO.com, Ridley Scott a declarat că este absolut convins de faptul că lui Nick Cave i-a plăcut să scrie acest scenariu.

"Russell (Crowe, n.r.) nu voia să renunţe la el, pentru că ieşise foarte bine. Când spun «ieşise foarte bine», nu mă refer la succes. Vreau să spun că în calitate de scenariu a ieşit foarte bine. Din punct de vedere al poveştii, el (Nick Cave, n.r.) scrie extraordinar", a spus regizorul.

"Cred că i-a plăcut să scrie acest scenariu şi cred că şi-a spus la un moment dat: «Ei bine, poate va ieşi o continuare a filmului, în care vom putea să aducem multă fantezie şi în care să-i aducem pe morţi printre cei vii", a mai menţionat Ridley Scott.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici