O femeie a fost condamnată pentru hărţuire după ce şi-a sunat în mod repetat soţul care era plecat să se uite la un meci de fotbal cu prietenii

O femeie a fost condamnată pentru hărţuire după ce şi-a sunat în mod repetat soţul în timp ce acesta era plecat să se uite la un meci de fotbal cu prietenii.

3686 afișări
Imaginea articolului O femeie a fost condamnată pentru hărţuire după ce şi-a sunat în mod repetat soţul care era plecat să se uite la un meci de fotbal cu prietenii

O femeie a fost condamnată pentru hărţuire după ce şi-a sunat în mod repetat soţul care era plecat să se uite la un meci de fotbal cu prietenii.

Joanne Healey, în vârstă de 59 de ani, a vrut cu orice preţ să ştie unde se afla soţul său, Steve, în vârstă de 60 de ani. Bărbatul era cu prietenii şi urmărea la televizor meciul dintre Chelsea şi Manchester United, scrie BBC.

Când bărbatul a refuzat să răspundă la apelurile ei, Healey i-a sunat pe prietenii acestuia şi le-a aruncat insulte.

Ea a fost condamnată la 12 luni de muncă în folosul comunităţii şi a primit o amendă de 80 de lire sterline.

Povestea completă

Instanţa a aflat că, în luna octombrie a anului trecut, domnul Healey a mers să se uite la fotbal la casa prietenilor săi, John şi Debbie Ashworth.

Joanne Healey l-a sunat în mod insistent pe soţ, care a decis să nu mai răspundă.

"Mai exact, pe 22 octombrie anul trecut, doamna Healey a sunat în mod constant. Eram acasă cu soţul meu John, fiul meu şi, de asemenea, cu soţul ei, Steve Healey. Ne uitam cu toţii la un meci de fotbal la televizor", a declarat soţia prietenului la care Steve a mers să vadă meciul.

Telefonul domnului Healey suna întruna... era soţia sa, care îl întreba în mod repetat când va fi acasă.

"El a încetat să mai răspundă la telefon, iar ea a început să sune la telefonul meu fix în schimb."

Doamna Ashworth a declarat că i-a spus lui Joanne Healey să nu mai sune, dar că reacţia sa a fost o combinţie de " ţipete şi înjurături".

"M-a acuzat chiar că am avut o aventură cu soţul ei, Steve - ceea ce este o prostie", a spus ea.

Doamna Ashworth a contactat ulterior poliţia, iar Healey a fost arestată.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici