O femeie a spart uşa de sticlă a unui magazin cu ceva neobişnuit, în plină zi. Mai târziu s-a aflat că obiectul folosit era furat | VIDEO

O femeie a fost surprinsă de camerele video în timp ce încerca să spargă geamul unui magazin cu un pepene, informează The Independent.

2443 afișări
Imaginea articolului O femeie a spart uşa de sticlă a unui magazin cu ceva neobişnuit, în plină zi. Mai târziu s-a aflat că obiectul folosit era furat | VIDEO

Sursa foto: Kimmage Glass

Un angajat a spus că a apărut în faţa magazinului de mobilă veche Emmaus, sâmbătă seară. Femeia a început să arunce cu un pepene în geamul uşii, în văzul tuturor.

„Am plecat la cinci, deci magazinul era gol. Cred că poliţia a arestat-o”, a declarat un angajat.

Un bărbat ce lucra la o băcănie de lângă a spus că femeia a intrat în magazinul lui, unde a devenit agresivă şi a furat pepenele. „Era beată probabil sau sub influenţa drogurilor, ţipa. Nu am vrut să o opresc, cine ştie de ce ar fi fost în stare”, a declarat acesta.

„Am ajuns acolo la scurt timp după eveniment şi i-am găsit pe poliţişti holbându-se la un pepene spart”, a spus angajatul Emmaus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici