O femeie i-a trimis zilnic SMS-uri tatălui ei mort din 2015. Răspunsul primit după 4 ani

O tânără din Arkansas, Statele Unite, care a trimis zilnic mesaje pe numărul de telefon al ”tatălui” ei mort în 2015, s-a trezit din senin cu un răspuns, relatează New York Post.

14411 afișări
Imaginea articolului O femeie i-a trimis zilnic SMS-uri tatălui ei mort din 2015. Răspunsul primit după 4 ani
Chastity Patterson, în vârstă de 23 de ani, a trimis mesaje în fiecare zi, în ultimii 4 ani, pe numărul de telefon al lui Jason Ligons, un prieten apropiat pe care îl considera ca pe un tată, deşi între cei doi nu există o legătură biologică. Pentru Chastity mesajele reprezentau un mod de a gestiona durerea şi suferinţa din urma morţii acestuia.
 
Doar că mesajele ei în toţi aceşti ani au ajuns la un bărbat, Brad, care şi el a trăit o tragedie. Fiica lui a murit în urma unui accident de maşină în 2015.
 
”Bună tată, eu sunt. Mâine va fi o zi grea din nou” începea mesajul pe care Chastity l-a trimis tatălui ei pe 25 octombrie. Pentru ea, acesta era un mesaj ca multe altele trimise în ultimii 4 ani, doar că de data asta a trăit un adevărat şoc - a primit un răspuns. 
 
Tânăra povestea în mesaj cum a învins o boală cruntă, cancerul, cum s-a îndrăgostit de un bărbat care i-a frânt inima, cum şi-a pierdut prietenii şi a ajuns pe marginea prăpastiei, dar a întâlnit o persoană care a salvat-o.
 
Impresionat de ultimul ei mesaj, Brad i-a răspuns în cele din urmă. ”Bună, draga mea. Nu sunt tatăl tău, dar am primit toate mesajele din ultimii 4 ani. Mereu am aşteptat mesajele tale dimineaţa şi seara” i-a răspuns Brad.
 
Bărbatul i-a mărturisit că nu i-a răspuns în toţi aceşti ani pentru a nu o răni şi că mesajele ei i-au alinat suferinţa cauzată de pierderea fiicei lui. ”Am vrut de ani de zile să-ţi răspund, dar m-am temut că-ţi voi cauza suferinţă. Eşti o femeie extraordinară şi îmi doresc ca fiica mea să fi devenit o femeie cum eşti tu. Îmi pare rău că ai trecut prin toate aceste lucruri, dar dacă te face să te simţi bine, sunt mândru de tine.”
 
Chastity a publicat pe contul de Facebook poze cu schimbul de mesaje de pe telefon iar fotografiile au impresionat sute de mii de oameni. În urma comentariilor a ţinut să precizeze că Jason Ligons nu era tatăl ei biologic, dar că l-a iubit ca pe un tată. Mesajul ei a primit 170.000 de aprecieri, 300.000 de share-uri şi 22.000 de comentarii pe Facebook.
 

 
Sursă foto: Facebook

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici