O femeie îşi doreşte să se mărite cu un bărbat condamnat la moarte pentru uciderea a 4 oameni

O femeie de 46 de ani din Texas vrea să se mărite cu un bărbat de 33 de ani din Nebraska, condamnat la moarte pentru că a ucis patru oameni în decursul a zece zile, în 2013 relatează Fox News.

1384 afișări
Imaginea articolului O femeie îşi doreşte să se mărite cu un bărbat condamnat la moarte pentru uciderea a 4 oameni

Reproşul neaşteptat pe care i-l face viitoarea soţie unui bărbat condamnat la moarte pentru uciderea a 4 persoane

Deşi Dawn Arguello este dispusă să treacă peste problemele cu legea ale criminalului Nikko Jenkins, femeia nu este de accord cu gestul acestuia de a-şi tatua pe faţă numele ei. „Am fost tare supărată că a făcut aşa ceva”, a spus Arguello. „Nu trebuia să se automutileze în halul ăsta”.

În plus, viitoarea soţie a condamnatului e nemulţumită de felul în care presa l-a prezentat pe Jenkins. „Dacă te iei după media, înseamnă că e cel mai detestat bărbat din Nebraska, pe lângă Charles Starkweather.” Femeia a făcut referire la un criminal în serie din anii 1950, care a ucis cel puţin 11 victime. Povestea a inspirat scenariile mai multor filme, precum “Badlands” în 1973 sau “Natural Born Killers” în 1994. Criminalul a fost executat în 1959, la vârsta de 20 de ani, relatează Fox News.

Nikko Jenkins e „o enigma. Are sentimente. E foarte sensibil”, a declarat Dawn Arguello. „E extrem de inteligent şi…da, manipulativ”, a recunoscut ea.

 

Nikko Jenkins a fost condamnat la moarte în 2017, fiind primul caz de pedeapsă cu moartea acordată în Nebraska de când a fost reinstaurată în 2016.

Cei doi s-au cunoscut în timpce femeia făcea voluntariat la o organizaţie nonprofit care ajută condamnaţii la moarte şi familiile acestora. La rândul ei, Arguello are trecut infracţional, fiind condamnată pentru violenţă domestică, abuz asupra copiilor şi infracţiuni cu carduri de credit.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici