O femeie îşi închiriază soţul pentru 40 de lire pe oră. „Afacerea” se bucură de un succes uriaş

  • O femeie îşi închiriază soţul pentru 40 de lire pe oră, femeilor singure.
  • „Afacerea” se bucură de un succes uriaş, bărbatul fiind nevoit să renunţe la principalul său loc de muncă pentru a acoperi cererea.
50668 afișări
Imaginea articolului O femeie îşi închiriază soţul pentru 40 de lire pe oră. „Afacerea” se bucură de un succes uriaş

Pentru 40 de lire sterline pe oră - aproximativ 47 de euro - soţul Laurei poate fi închiriat. Anunţul se adresează în principal femeilor.

Mamă a 3 copii, Laura Young, în vârstă de 38 de ani, a ascultat un podcast despre un bărbat care îşi câştiga existenţa montând mobilă pentru alţii.

În acel moment, s-a gândit că şi soţul ei, James, ar putea face acelaşi lucru, aşa că a început să îi ofere serviciile pentru 40 de lire sterline pe oră, făcându-i publicitate pe Facebook şi pe o aplicaţie. Acum, James are agenda plină până la sfârşitul lunii.

„Job-ul” bărbatului de 42 de ani este de a ajuta la montarea unui televizor sau a perdelelor, la refacerea unui perete şi este disponibil pentru a fi angajat de oricine are nevoie de ajutor, în special femei singure.

James se ocupă de partea de afaceri, iar Laura de gestionarea conturilor sociale şi a site-ului web.

Afacerea a avut mai mult succes decât şi-ar fi putut imagina cuplul.

"Nu m-am aşteptat niciodată ca afacerea să crească atât de rapid”, a spus femeia, scrie Mirror: "A trebuit să începem să refuzăm cereri şi să ne reducem orele de lucru, aşa că acum îl închiriez de luni până vineri, de la 9.00 la 17.00".

James a fost nevoit să renunţe la slujba sa principală de angajat al unui depozit pentru a răspunde la toate apelurile şi pentru a avea grijă, împreună cu Laura, de cei trei copii ai lor, dintre care doi suferă de autism. James a fost diagnosticat şi el cu autism în urmă cu 4 ani.

"Este foarte bun la construit lucruri şi nu respectă instrucţiunile. Are o minte metodică şi ştie să gândească în afara schemei. El vede lucrurile diferit", a spus Laura.

"Primul client a avut nevoie de înlocuirea unui cadru de uşă, iar de atunci cererile au curs. A trecut de la un pachet normal la mult mai mult, cum ar fi aşezarea unui covor şi reconstruirea unui perete”.

James nu prestează servicii electrice sau sanitare.

Totodată, cuplul nu taxează pe lucrare, ci pe oră: 40 de lire sterline sau 250 de lire sterline pe zi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici