O fetiţă de 8 ani face senzaţie pe internet: Talentul său a uimit sute de mii de fani ai muzicii rock din lumea întreagă - VIDEO

O fetiţă de opt ani a câştigat numeroşi fani în întreaga lume după ce mai multe înregistrări cu ea cântând la chitară au făcut înconjurul internetului.

7837 afișări
Imaginea articolului O fetiţă de 8 ani face senzaţie pe internet: Talentul său a uimit sute de mii de fani ai muzicii rock din lumea întreagă - VIDEO

O fetiţă de 8 ani face senzaţie pe internet: Talentul său a uimit sute de mii de fani ai muzicii rock din lumea întreagă - VIDEO

Pe fetiţă o cheamă Zoe Thomson şi este din Berkshire, Marea Britanie, potrivit Daily Mail.

Zoe a uimit întreaga lume cu cea mai recentă interpretare a piesei Stratosphere, a celebrei trupe finlandeze Stratovarius.

Filmuleţul a acumulat pe YouTube peste un milion de vizualizări în doar câteva zile.

De curând, Zoe a semnat un contract cu compania Daisy Rock. "Zoe este foarte încântată. Să semnezi un asemenea contract este o mare realizare pentru un copil de vârsta ei. Este foarte important că cineva i-a remarcat talentul", a spus mama fetiţei.

Fetiţa a început să cânte la chitară încă de când avea şase ani. De atunci s-a filmat în clipuri solo, unde îşi demonstra măiestria la chitara electronică.

Zoe face parte din formaţia de copii Mini Band, care a devenit celebră pe internet anul trecut interpretând piesa trupei Metallica, "Enter Sandman".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici