O fostă membră a formaţiei Abba a pierdut un proces de 4 milioane de dolari cu un templu budist

Cântăreaţa Anni-Frid Reuss, fostă membră a formaţiei Abba, a pierdut un proces cu templul budist Yangtorp Qigongo, căruia îi împrumutase patru milioane de dolari, sumă pe care reprezentanţii templului au considerat-o donaţie, informează quien.com.

223 afișări
Imaginea articolului O fostă membră a formaţiei Abba a pierdut un proces de 4 milioane de dolari cu un templu budist

O fostă membră a formaţiei Abba a pierdut un proces de 4 milioane de dolari cu un templu budist (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fosta membră a formaţiei Abba nu a reuşit să recupereze banii pe care declară că i-a împrumutat templului budist.

Anni-Frid Reuss, împreună cu iubitul şi asociatul său, Henry Smith, nu au reuşit să obţină executarea silită a centrului Yangtorp Qigongo, care include un templu budist şi un hotel, pentru a-şi recupera banii.

Reprezentanţii templului budist au declarat că acea sumă a fost, de fapt, o donaţie făcută de vedetă, iar Anni-Frid Reuss nu a avut suficiente dovezi în faţa instanţei pentru a demonstra contrariul.

Avocatul vedetei a declarat că este surprins de verdict, dar că acest eşec este doar primul pas dintr-un proces mai amplu.

Grupul Abba a debutat în 1970 şi s-a destrămat în 1982, însă albumele sale continuă să se vândă şi în zilele noastre.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici