O înregistrare audio cu Beatles, vândută pentru 12.400 de euro (Video)

O înregistrare audio neprelucrată a celebrei trupe Beatles, veche de 40 de ani, pe care membrii formaţiei pot fi auziţi râzând şi făcând glume între ei, a fost vândută pentru 9.800 de lire sterline (12.400 de euro), marţi, la casa de licitaţii Cameo, din Berkshire, Marea Britanie.

13 afișări
Imaginea articolului O înregistrare audio cu Beatles, vândută pentru 12.400 de euro (Video)

O înregistrare audio cu Beatles, vândută pentru 12.400 de euro (Video)

Înregistrarea audio fusese evaluată la o sumă cuprinsă între 8.000 şi 12.000 de lire sterline (10.160 - 15.250 de euro).

Materialul durează aproximativ 30 de minute, a fost înregistrat în 1964 şi cuprinde cântece compuse de John Lennon şi Paul McCartney, dar şi preluări ale unor melodii aparţinând altor artişti, potrivit casei de licitaţii. Printre melodii se numără "I'll Follow the Sun" şi "I'm a Loser", incluse în albumul "Beatles for Sale", lansat în 1964.

Pe banda audio se poate auzi la un moment dat cum Lennon îi spune lui McCartney "Nu mă uit la tine", iar acesta îi răspunde "Ba da, te uitai la mine".

"Se face târziu, dar devine din ce în ce mai amuzant. Este ora 11, ştiţi, nu?", mai spune Lennon cu ironie în glas.

Înregistrarea a fost descoperită în hambarul unui bărbat care a lucrat în industria muzicală, de către fiul acestuia, în timp ce făcea curăţenie.

"I'll Follow the Sun"

"I'm a Loser"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici