O înregistrare cu un pasager isteric într-un aeroport, hit pe YouTube (Video)

O înregistrare video a unui pasager isteric care ţipă la angajaţii unui aeroport din Hong Kong şi se tăvăleşte pe jos pentru că a pierdut cursa a devenit hit pe YouTube.

39 afișări
Imaginea articolului O înregistrare cu un pasager isteric într-un aeroport, hit pe YouTube (Video)

O înregistrare cu un pasager isteric într-un aeroport, hit pe YouTube (Video)

În trei zile de când a fost difuzat, filmuleţul, care durează trei minute, a fost vizionat de peste 40.000 de persoane. Înregistrarea începe cu imaginea unei femei care ţipă şi fuge spre poarta de plecări, împingând un angajat de la securitate, după ce află că ambarcarea în avionul ei s-a închis, apoi dă cu pumnii în masă şi se tăvăleşte pe jos.

Filmul, intitulat "A woman missed her flight at the boarding gate HKIA", pare a fi făcut cu telefonul mobil, din spatele unui ghişeu al personalului.

Femeia călătorea cu un avion al Cathay Pacific către San Francisco în 4 februarie, potrivit purtătorului de cuvânt al Cathay, adăugând că nu ştie cine a filmat şi a pus pe internet imaginile.

"Toate uşile pentru pasageri erau deja închise, iar echipajul se pregătea de plecare", a spus acesta. Reprezentantul companiei a spus că femeia a putut pleca cu un alt avion, câteva ore mai târziu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici