O mamă singură a fost şocată să afle că cei doi copii adoptaţi de ea sunt de fapt frate şi soră

O mamă singură a împărtăşit ce descoperire uimitoare a făcut recent. Cei doi copii pe care i-a adoptat separate sunt de fapt frate şi soră.

5566 afișări
Imaginea articolului O mamă singură a fost şocată să afle că cei doi copii adoptaţi de ea sunt de fapt frate şi soră

După o căsnicie ratată, Katie Page s-a hotărât să facă ceva semnificativ cu viaţa ei. Totuşi, nu a fost sigură de la început care va fi acest lucru. Şi-a schimbat locul de muncă, s-a mutat într-o casă nouă, dar cu toate acestea se simţea neîmplinită.

După câteva săptămâni în noua sa locuinţă, a primit un email care i-a captat atenţia. Emailul oferea detalii cu privire la procesul de adopţie.

La scurt timp, aflând mai multe informaţii şi gândindu-se la posibilitatea de a adopta un copil, Katie a completat prima sa cerere de adopţie în 2015. Katie căuta să ofere un cămin pentru copii care trecuseră prin experienţe traumatice.

Primul copil pe care aceasta l-a îngrijit a fost un bebeluş de numai patru zile care fusese abandonat la un spital. Bebeluşul, un băieţel, era suspectat de expunere la droguri, dar nu suferea de sevraj – deci era perfect pentru Katie. Aceasta l-a luat acasă, l-a numit Grayson, iar după 11luni adopţia a devenit oficială.

Dar, nici două săptămâni mai târziu, Katie a primit un telefon neaşteptat. În acelaşi spital fusese abandonat un alt bebeluş de numai patru zile. De data aceasta era o fetiţă.

La fel ca Grayson, fetiţa a fost expusă şi ea la droguri şi apoi abandonată la acelaşi spital – ceva nu era tocmai în regulă – dar Katie a acceptat să o ia în grijă pe fetiţă.-

„Mă tot gândeam că sunt nebună, dar simţeam că Dumnezeu mă impinge să merg mai departe cu procesul de adopţie”, a spus Katie.

Imediat după ce fetiţa a fost adusă acasă la ea, Katie a observant un lucru ciudat. „Pe brăţara fetiţei de la spital, numele mamei era acelaşi ca cel de pe brăţara lui Grayson”, a spus Katie.

„Am analizat hârtiile de externare şi am văzut că data naşterii a mamei era la fel la amândoi.” Katie a luat legătura cu funcţionarul care o ajutase cu adopţia lui Grayson şi a întrebat dacă ar fi posibil ca cei doi să fie rude.

Agenţia de adopţie nu a dat importanţă suspiciunilor lui Katie, dar aceasta s-a hotărât să o caute pe mama naturală. Şi-a dat seama imediat după ce a găsit-o că nu era deloc nebună.

Femeia, însărcinată din nou, a confirmat că era mama lui Grayson. Conform lui Katie, chiar semăna destul de mult cu băieţelul. În cele din urmă, Katie a adoptat-o pe fetiţă şi a numit-o Hannah.

Dar povestea nu se sfârşeşte aici! La 13 luni de la naşterea lui Hannah, mama naturală a născut încă un băieţel.

Până acum, acesta a fost în grija lui Katie. Ea are de gând să îl adopte şi să îşi mărească din nou familia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici