O maşină de epocă a curţii regale a Danemarcei, la dispoziţia primarului Neculai Onţanu

Primarul Neculai Onţanu va participa cu un autovehicul al curţii regale a Danemarcei, vechi de 90 de ani, la parada maşinilor de epocă ce va avea loc duminică, de la ora 13.00, în faţa Primăriei Sectorului 2, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

20 afișări

Bucureştenii vor putea astfel admira o maşină de epocă care a aparţinut unei case regale străine şi care se află în România, restaurată şi într-o excelentă stare de funcţionare. Evenimentul va avea loc în cadrul Târgului Anticarilor, care se desfăşoară, până duminică, în faţa Primăriei Sectorului 2.

Alături de vedeta regală a Târgului Anticarilor, vor mai participa la "circuitul de epocă" încă patru autovehicule de pe vremea bunicilor şi chiar a străbunicilor. Maşinile de epocă îşi dau întâlnire cu obiectele de altădată, alături de care au făcut istorie şi care, la vremea tinereţii lor, erau în mare vogă.

Autovehiculul marca Kissel, care a aparţinut casei regale a Danemarcei, a fost construit în anul 1920 şi este unicat în lume, fiind realizat la comanda specială a regelui Danemarcei, Christian al X-lea, cu uşa din spate foarte lungă şi bancheta călătorilor modificată după statura sa foarte înaltă.

De asemenea, bucureştenii vor putea admira şi una din dotările speciale a autovehiculului, respectiv umbrela folosită de regina Danemarcei, care a fost păstrată în cea mai bună stare de funcţionare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici