O nouă dramă pentru Sylvester Stallone: Sora sa, diagnosticată cu cancer, este internată în stare critică

Sora vitregă a lui Sylvester Stallone, diagnosticată cu cancer la plămâni, a fost internată în urmă cu două săptămâni într-un spital din Los Angeles şi se află în stare critică, actorul suferind o altă lovitură după moartea recentă a fiului său în vârstă de 36 de ani.

1885 afișări
Imaginea articolului O nouă dramă pentru Sylvester Stallone: Sora sa, diagnosticată cu cancer, este internată în stare critică

O nouă dramă pentru Sylvester Stallone: Sora sa, diagnosticată cu cancer, este internată în stare critică (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Toni Ann Filiti, cunoscută şi sub numele Toni Ann D'Alto, în vârstă de 48 de ani, locuia cu mama ei, Jackie Stallone, în Santa Monica. Starea ei s-a înrăutăţit în lupta cu boala, care s-a răspândit la alte organe, potrivit contactmusic.com.

Jackie Stallone a declarat pentru New York Post că, după ce şi-a pierdut nepotul, pe fiul lui Sylvester Stallone, Sage, în urmă cu mai puţin de o lună, starea fiicei ei "este prea greu de suportat".

"Toni Ann nu este bine deloc. Are cancer la plămâni în stadiul 4, are cancer la ficat, boala a ajuns şi la creier. (...) Nu ştiu ce să fac... Doctorii nu cred că starea ei se va îmbunătăţi... Aş vrea să o aduc acasă. Uneori e conştientă şi reacţionează, dar nu tocmai bine. Avem nevoie de un miracol", a spus aceasta.

Între timp, Sylvester Stallone s-a arătat curajos, apărând în public pentru prima dată de la pierderea lui Sage, la premiera în Franţa a noului său film, "The Expendables 2", joi.

Toni Ann Filiti este fiica lui Jackie Stallone, astrolog şi fostă dansatoare, cu cel de-al doilea soţ al acesteia, Anthony Filiti, de care a divorţat. Jackie Stallone mai are doi fii, pe Sylvester şi Frank, acesta din urmă fiind actor şi muzician, din mariajul anterior, cu Frank Stallone.

Fiul lui Sylvester Stallone, Sage, în vârstă de 36 de ani, care dorea să îşi construiască o carieră în actorie la fel ca tatăl său, a fost găsit mort pe 13 iulie, în vila lui din Los Angeles. Cauza oficială a morţii nu a fost stabilită, în prezent fiind aşteptate rezultatele testelor toxicologice.

Potrivit TMZ, fiul lui Sylvester Stallone a murit în urma unei supradoze de medicamente, iar anchetatorii încearcă să stabilească dacă moartea a fost accidentală sau nu.

Sage a fost cel mai mic dintre cei doi fii ai lui Sylvester Stallone cu prima sa soţie, Sasha Czack. Cuplul a divorţat în 1985. Stallone mai are trei copii cu cea de-a treia sa soţie, Jennifer Flavin.

Actorul, regizorul şi producătorul de film Sylvester Stallone a devenit cunoscut cu roluri în filme de acţiune precum cele din seriile "Rocky" şi "Rambo". În anii '80, "Sly", aşa cum este numit în presă, a fost unul dintre cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici