O nuntă trăsnită. Mireasa a înlocuit buchetul cu o pisică de pluş: ce s-a întâmplat după ce una dintre prietenele ei a prins "buchetul special"

O tânără din Statele Unite ale Americii a vrut o nuntă nonconformistă şi a avut o idee trăznită atunci când a venit momentul aruncării buchetului.

7913 afișări
Imaginea articolului O nuntă trăsnită. Mireasa a înlocuit buchetul cu o pisică de pluş: ce s-a întâmplat după ce una dintre prietenele ei a prins "buchetul special"
Karen Marmo nu a fost o fană a nunţilor tradiţionale aşa că atunci când a trebuit să arunce buchetul le-a făcut o surpriză prietenelor sale. Marmo, o iubitoare de pisici, a cumpărat o pisică de pluş. 
 
Cum tradiţia a fost schimbată, şi semnificaţia a fost cu totul alta. Cea care a prins pisica de pluş nu va fi prima care se va mărita, ci prima care va adopta o pisicuţă dintr-un adăpost.
 
”Persoana care a prins pisica de pluş este prietena mea, Emma. Nu voia să fie ea care prinde 'buchetul' pentru că este alergică”, a declarat Karen Marmo după eveniment.
 
 
Invitaţii prezenţi la nunta tinerei au savurat momentul şi au spus că vor folosi şi ei metoda trăsnită a 'buchetului special'.
 
sursa foto: Karen Marmo

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici