O piesă Rolling Stones, redescoperită de trupă, lansată de Ziua Magazinelor de Discuri

O piesă a trupei Rolling Stones, înregistrată pentru albumul "Exile On Main Street" din 1972, dar neinclusă pe acesta, a fost redescoperită de trupa britanică şi este lansată în ediţie limitată de Ziua Magazinelor de Discuri, sărbătorită pe 17 aprilie, potrivit BBC News online.

22 afișări
Imaginea articolului O piesă Rolling Stones, redescoperită de trupă, lansată de Ziua Magazinelor de Discuri

O piesă Rolling Stones, redescoperită de trupă, lansată de Ziua Magazinelor de Discuri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Melodia "Plundered My Soul" a fost redescoperită recent de membrii trupei Rolling Stones, care pregătesc o relansare a albumului "Exile On Main Street" pentru data de 18 mai.

Piesa, nemaiauzită de public până în prezent, este disponibilă în 1.000 de exemplare, fiind lansată special de Ziua Magazinelor de Discuri, instaurată pentru încurajarea distribuitorilor de muzică independenţi.

The Beatles, Pet Shop Boys, Blur şi Goldfrapp sunt alte nume ale industriei muzicale sub care vor lansa înregistrări în ediţie limitată pentru evenimentul anual, ajuns la cea de-a 4-a ediţie.

În SUA, unde a fost iniţiată Ziua Magazinelor de Discuri (Record Store Day), sunt organizate peste 200 de lansări, printre care cea a primului EP al trupei REM, pe vinil albastru, şi a unei piese-surpriză a rapper-ilor The Beastie Boys.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici