O pisică a fost adusă într-un birou pentru a prinde şoarecii, dar a început să aducă mulţi bani, în schimb | GALERIE FOTO

O agenţie de marketing din Tulsa, Oklahoma, a adoptat o pisică pentru a elimina şoarecii de la birou. În loc să facă acest lucru, pisica a adus bani, transmite publicaţia Bright Side.

75267 afișări
Imaginea articolului O pisică a fost adusă într-un birou pentru a prinde şoarecii, dar a început să aducă mulţi bani, în schimb | GALERIE FOTO

O pisică a fost adusă într-un birou pentru a prinde şoarecii, dar a început să aducă mulţi bani, în schimb | GALERIE FOTO

Angajaţii firmei GuRuStu au rămas fără cuvinte când au observat banii, destul de mulţi, lângă motan. Nu reuşeau să îşi dea seama de unde provin. Pisica a adus în continuare bancnote, până când cineva a venit cu o teorie.

Biroul este situat într-un cartier aglomerat. O mulţime de oameni trec pe lângă uşa de sticlă a firmei, unde se odihneşte deseori pisica. Mulţi dintre ei foloseau bancnote, pe care le băgau printre uşi, pentru a se juca cu felina. Uneori, pisica lua bancnote şi le ducea în birou.

Motanul a devenit faimos şi mulţi oameni au mers prin zonă pentru a-l vedea.

Banii strânşti de animalul de companie sunt donaţi unei organizaţii, Tulsa Day Center for the Homeless, care ajută oamenii fără adăpost. Motanul, numit CASHnip Kitty, primeşte donaţii şi prin poştă sau prin intermediul paginii de Facebook dedicate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici