O profesoară de 33 de ani a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu doi elevi în vârstă de 16 şi 18 ani. Cum a scăpat de închisoare

Lynn Bruge, profesoară la un liceu din Texas, a pledat vinovată după ce a fost acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu doi dintre elevii ei, în vârstă de 16, respectiv 18 ani. Femeia a reuşit totuşi să evite pedeapsa care ar fi putut ajunge până la 50 de ani de închisoare, potrivit Daily Mail.

2248 afișări
Imaginea articolului O profesoară de 33 de ani a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu doi elevi în vârstă de 16 şi 18 ani. Cum a scăpat de închisoare

O profesoară de 33 de ani a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu doi elevi în vârstă de 16 şi 18 ani. Cum a scăpat de închisoare

Lynn Bruge, o profesoară de 33 de ani din Statele Unite, a pledat vinovată pentru întreţinerea de relaţii sexuale cu doi dintre elevii ei, în vârstă de 16, respectiv 18 ani. Femeia a fost eliberată condiţionat şi se va afla sub observaţie în următorii 5 ani. Ea va trebui să plătească o amendă de 2.500 de dolari pentru fiecare delict în parte şi nu va mai avea dreptul de a reveni la catedră. Totuşi, numele ei nu va figura pe lista infractorilor sexuali.

Profesoara din Texas a admis infracţiunile comise, respectiv întreţinerea de relaţii sexuale cu doi dintre elevii săi. Femeia căsătorită, cu 2 copii, a evitat să ajungă după gratii după ce a acceptat condiţiile unei înţelegeri avantajoase. I se va retrage licenţa profesională, dar în schimb nu va fi înregistrată în baza de date a infractorilor sexuali.

Femeia a fost acuzată că în anul 2017 i-ar fi trimis pe Snapchat în jur de cinci poze nud unuia dintre elevii ei, în vârstă de doar 16 ani. Relaţia nepotrivită ar fi avansat până la întreţinerea de raporturi sexuale la domiciliul lui Bruge. Adolescentul le-a declarat investigatorilor că nu mai era nimeni acasă atunci când a avut loc incidentul şi că atât el, cât şi profesoara, consumaseră băuturi alcoolice înainte. Bruge a afirmat că nu îşi poate aminti exact evenimentele acelei zile pentru că era într-o stare de ebrietate avansată.

Ea a fost acuzată şi de întreţinerea de relaţii sexuale cu un alt elev, în vârstă de 18 ani, în martie 2018. De data aceasta, totul s-ar fi petrecut în locuinţa surorii acesteia. Tânărul a confrmat la rândul lui şi le-a povestit poliţiştilor totul, relatează Daily ail.

Bruge a fost arestată în urma unei informaţii anonime primită de autorităţi. Femeia şi-a asumat de la bun început faptele, afişând o atitudine umilă şi resemnată, iar famiile elevilor implicaţi au acceptat înţelegerea. Fosta profesoară ar fi riscat să petreacă până la 50 de ani după gratii dacă era condamnată pentru toate capetele de acuzare. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici