O rochie a prinţesei Diana nu a atras niciun cumpărător

O rochie albastră purtată de prinţesa Diana la ediţia din 1987 a Festivalului de la Cannes şi la premiera musicalului "Miss Saigon", care a avut loc în 1990, la Londra, scoasă la vânzare pe internet, nu a atras nici un cumpărător până la expirarea perioadei de licitaţie, miercuri, potrivit AFP.

5 afișări
Imaginea articolului O rochie a prinţesei Diana nu a atras niciun cumpărător

O rochie a prinţesei Diana nu a atras niciun cumpărător

Rochia din mătase albastru-deschis a fost scoasă la licitaţie pe site-ul de internet specializat eBay în urmă cu zece zile, în beneficiul unei asociaţii de caritate. Preţul de pornire a fost fixat la 125.000 de dolari.

La închiderea perioadei de licitaţie, miercuri, la ora 00.00 GMT, nu era înregistrată nici o ofertă.

Postul de televiziune american WE, care a scos rochia la licitaţie, nu a putut fi contactat până în prezent.

Rochia s-a numărat printre cele 79 de piese de îmbrăcăminte pe care Diana le-a scos la licitaţie la casa Christie's, în iunie 1997, cu două luni înainte de moartea sa în urma unui tragic accident de maşină care s-a produs la Paris.

Creată de Catherine Walker, rochia bleu a fost achiziţionată de postul de televiziune WE pentru suma de 100.000 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici