O rochie celebră purtată de Marilyn Monroe într-un film, scoasă la licitaţie - VIDEO

Rochia din satin roz purtată de Marilyn Monroe în filmul "Domnii preferă blondele/ Gentlemen prefer blondes" (1953), în scena în care aceasta interpretează melodia "Diamonds Are A Girl's Best Friend", va fi scoasă la licitaţie, în luna iunie, la Los Angeles, informează express.co.uk.

224 afișări
Imaginea articolului O rochie celebră purtată de Marilyn Monroe într-un film, scoasă la licitaţie - VIDEO

O rochie celebră purtată de Marilyn Monroe într-un film, scoasă la licitaţie

La licitaţia organizată, la Los Angeles, de casa Profiles in History va fi inclusă această rochie, considerată de experţii din domeniu drept "cea mai importantă rochie purtată vreodată într-un film".

Rochia din satin roz va fi punctul de atracţie al licitaţiei. Printre celelalte obiecte scoase la licitaţie se numără un set ce include amprentele tălpilor şi semnătura lui Marilyn Monroe făcute de probă, înainte de a fi lăsate în cimentul din faţa Grauman's Chinese Theatre de pe Hollywood Boulevard, pălăria purtată de Vrăjitorul din Oz, foarfecele folosite de Johnny Depp în filmul "Edward Mâini-de-Foarfece" şi jacheta purtată de acelaşi Johnny Depp în "Piraţii din Caraibe".

Sabia laser a lui Darth Vader din "Întoarcerea lui Jedi: Ediţie Specială", geanta de voiaj purtată de Julie Andrews în "Mary Poppins" şi semnătura "Kato" a lui Bruce Lee din filmul "The Green Hornet" vor fi scoase şi ele la licitaţie.

La acest eveniment, ce se va derula de-a lungul a trei zile, vor participa 1.500 de obiecte care au aparţinut sau au fost folosite de celebrităţi de la Hollywood.

Specialiştii în domeniu se aşteaptă ca rochia purtată de Marilyn Monroe în filmul "Domnii preferă blondele/ Gentlemen prefer blondes", în scena în care aceasta interpretează melodia "Diamonds Are A Girl's Best Friend", să fie achiziţionată pentru o sumă cuprinsă între 140.000 şi 240.000 de dolari. Scena a fost recreată ulterior de Madonna în videoclipul cântecului "Material Girl".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici