O statuie din ceară a Adrianei Lima, la Muzeul Madame Tussauds din New York

Top-modelul Adriana Lima a asistat, luni, la dezvelirea versiunii sale în ceară la Muzeul Madame Tussauds din New York, aceasta fiind pentru prima dată când un "înger" al casei de modă Victoria's Secret este astfel onorat, informează voici.fr.

360 afișări
Imaginea articolului O statuie din ceară a Adrianei Lima, la Muzeul Madame Tussauds din New York

O statuie din ceară a Adrianei Lima, la Muzeul Madame Tussauds din New York

"Când mi-au spus că cei de la Madame Tussauds vor să-mi facă o statuie din ceară, am fost şocată", a declarat Lima pentru revista Vogue, mulţumind apoi fanilor care au propus numele său conducerii instituţiei muzeale.

Luni, la New York, top-modelul în vârstă de 34 de ani a asistat la dezvelirea copiei sale în ceară, care este îmbrăcată într-o ţinută cu care Lima a defilat, respectiv lenjerie intimă cu portjartier de culoare roşie.

Adriana Lima nu s-a putut de altfel abţine să îşi îmbrăţişeze copia din ceară şi chiar să îi atingă bustul sexy.

În 2015, brazilianca Adriana Lima a ocupat locul al doilea în topul Forbes al celor mai bine plătite top-modele din lume, cu venituri de 9 milioane de dolari obţinute în anul anterior.

Devenită celebră ca model al casei Victoria's Secret, pentru care defilează din 2002, Lima a fost imaginea unor companii precum Maybelline, Kia Motors, dar şi pentru Super Bowl.

În perioada 2009 -2014, Lima a fost căsătorită cu fostul jucător de baschet sârb Marko Jarić, cu care are doi copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici