"Oameni cu care nu poţi avea întâlniri" - Emisiunea care a stârnit controverse chiar înainte de difuzare - VIDEO

"Oameni cu care nu poţi avea întâlniri" este o emisiunea despre persoane cu dizabilităţi care vor avea întâlniri cu oameni perfect sănătoşi. Programul ce urmează să fie transmis în Marea Britanie începând cu 3 aprilie a stârnit însă deja reacţii puternice de dezaprobare.

513 afișări
Imaginea articolului "Oameni cu care nu poţi avea întâlniri" - Emisiunea care a stârnit controverse chiar înainte de difuzare - VIDEO

"Oameni cu care nu poţi avea întâlniri" - Emisiunea care a stârnit controverse chiar înainte de difuzare

Reacţiile negative pentru emisiunea "The Undateables" au venit mai ales pe Twitter, un utilizator întrebându-se: "Unde a ajuns lumea asta?", informează Daily Mail.

Nici numele emisiunii nu a scăpat de criticile telespectatorilor britanici. "Ce nume îngrozitor pentru acest program", a scris unul dintre contestatarii emisiunii.

Totuşi, un purtător de cuvânt al Channel 4, postul care va transmite programul, a menţionat că numele emisiunii vine de la gândirea societăţii. "Numele este o reflecţie a percepţiilor societăţii, dar emisiunea încearcă să provoace stereotipurile şi să încurajeze discuţiile. The Undateables este un program emoţionant în trei episoade despre căutarea universală a dragostei, iar oamenii trebuie să judece după ce îl vor vedea", a spus reprezentantul postului de televiziunee.

Printre cei care participă la show se numără oameni care suferă de Tourette, sindromul Down sau Osteogenesis imperfecta, boala oaselor fragile. Printre concurenţi se mai regăsesc un skateboarder cu faţa desfigurată sau un poet amator cu dificultăţi de învăţare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici