Oana Ioniţă, primul pictorial împreună cu fetiţa ei, Isabel

Oana Ioniţă, una dintre concurentele de la “Dansez pentru tine”, a realizat primul pictorial împreună cu fetiţa ei, Isabel. Fotografiile apar în noul număr al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”.

508 afișări
Imaginea articolului Oana Ioniţă, primul pictorial împreună cu fetiţa ei, Isabel

Oana Ioniţă, primul pictorial împreună cu fetiţa ei, Isabel

“Şedinţa foto a fost o premieră pentru amândouă. Până s-a acomodat cu echipa, Isabel a fost puţin timidă şi a stat numai la mine în braţe să verifice dacă machiajul şi părul sunt cum trebuie. Este stilistul meu de încredere şi chiar dacă este atât de mică îi place să stea toată ziua cu nasul prin fardurile mele, merge deja pe tocuri şi îi plac ţinutele asortate corect. Eu, spre deosebire de ea, eram atrasă de tehnică şi mecanică” mărturiseşte Oana Ioniţă în numărul de decembrie al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”.

Pentru că se apropie Sărbătorile, trucurile de machiaj şi cele de slăbire sunt binevenite în această perioadă, pentru un look de invidiat. Astfel, cititoarele revistei pot descoperi 3 machiaje speciale pe care le-a încercat Adela Popescu, “De sărbători o să mă gândesc la nişte ţinute de scenă pentru că Revelionul mă va prinde cântând. |nsă celor mai leneşe şi comode, le recomand să-şi pună o ţinută cât mai frumoasă, măcar pentru fotografiile pe care le vor face şi pe care le voi privi cu plăcere peste ani”, este urarea Adelei pentru reprezentantele sexului frumos la final de an.

Iar pentru ca vestimentaţia de Sărbători să le vină ca turnată, cititoarele pot apela la sfaturile în materie de alimentaţie ale Oanei Cuzino.

"Pentru dieta zilnică, ar trebui să vă orientaţi către proteinele sărace în calorii, precum produsele din carne de peşte sau pasăre (găină, curcan, raţă). Cantitativ, acestea trebuie să depăşească jumătate de farfurie, iar pentru aportul de vitamine, fibre, oligoelemnete şi minerale, putem alege câteva legume, în raport de 30-35 % din farfurie”-sunt doar câteva dintre recomandările Oanei Cuzino pentru luna decembrie.

În ceea ce priveşte menţinerea stării de sănătate şi prevenirea îmbolnăvirilor, din numărul de decembrie al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”, cititorii pot afla care este topul simptomelor pe care nu trebuie să le neglijeze niciodată, regulile consumului corect de calciu şi cum pot combate disconfortul gastric care apare în cazul abuzurilor alimentare din perioada Crăciunului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici